Met EBTV to the point

Laatste nieuws: u bent vanaf zaterdag 6 juni weer welkom bij onze studiedagen en webinars. Bij Aristo kunt u veilig trainingen volgen; zie hun uitgebreide protocol.

Coronavirus: EBTV houdt zich aan de adviezen van het RIVM en de landelijke maatregelen. Door de anderhalve-meter-regels schrijven we maximaal 13 deelnemers per studiedag in.

EBTV is een instituut dat scholingsactiviteiten biedt voor beëdigde tolken en vertalers. Al onze cursussen en workshops worden verzorgd door deskundige docenten en hebben zeer goede beoordelingen.

Aan de studiedagen kunnen alle geïnteresseerden deelnemen!

EBTV is aangewezen als een erkende opleidings- instelling door de Raad voor Rechtsbijstand in het kader van het ‘Besluit aanwijzing opleidingsinstellingen Wbtv’.

Aankomende cursussen

De rechtspositie van onderdanen, vreemdelingen, vluchtelingen en staatlozen

prof. dr. Johan Lammers

Onderdaan, vreemdeling, vluchteling of staatloos: speelt het nog een rol in het tijdperk van de universele rechten van de mens? En zo ja, wat is de rechtspositie per categorie?

Locatie icons Amsterdam
PE punten icon 10
Datum icon 6 jun 2020
Prijs icon € 244 (excl. BTW)
Meer weten Schrijf je in

Contractenrecht (webinarserie)

mr. Arie Johan van de Graaf

Wanneer is er sprake van een overeenkomst? Wanneer is sprake van een wilsgebrek? Welke rechtsgevolgen heeft het sluiten van een overeenkomst? Hoe zit het met de toepasselijkheid van algemene voorwaarden? Wat kun je als schuldeiser doen als een overeenkomst niet wordt nagekomen? Al deze vragen komen aan bod in de webinarserie Contractenrecht. In deze cursus wordt aan de hand van de belangrijkste onderwerpen de basis van het Nederlandse contractenrecht geschetst.

Locatie icons Webinar
PE punten icon 9
Datum icon 9 jun 2020
Prijs icon € 224 (excl. BTW)
Meer weten Schrijf je in

Diagnostiek en behandeling in de gespecialiseerde GGZ (SGGZ)

drs. Rob van Grunsven

Een introductie in diagnostiek en behandeling in de gespecialiseerde GGZ (SGGZ), in het bijzonder cognitieve gedragstherapie (CGT) bij volwassenen met een ernstige psychische aandoening (EPA). Met aandacht voor de gebruikte terminologie.

Locatie icons Utrecht
PE punten icon 8
Datum icon 13 jun 2020
Prijs icon € 239 (excl. BTW)
Meer weten Schrijf je in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.