Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zelfzorg in en na je werk

Heb jij ook wel eens dat je tijdens je werk denkt: ik laat over mijn grens heen gaan maar ik weet niet goed hoe te handelen? Dat je stress-signalen te laat opmerkt? Dat je thuis komt en je leeggezogen en moe voelt. En heb je dan ook wel eens behoefte aan praktische handvatten over hoe je dicht bij jezelf en energiek kan blijven?

Schrijf je dan in voor de training Zelfzorg in en na je werk!  We bieden je inzicht in jezelf en praktische tools om met (emotionele) werkdruk, uitputting en grensoverschrijdend gedrag (zowel fysisch als psychisch) om te leren gaan.afbeelding-ezel-bijgesneden-vierkant

De training is interactief en afwisselend. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van diverse werkvormen en oefensituaties, en van persoonlijke ervaringen van de cursisten. Voor informatie over de trainer, drs. Eveline Gigengack, scroll verder omlaag.

drs. Eveline Gigengack
Cursusleider

drs. Eveline Gigengack

Drs. Eveline Gigengack is GZ-psycholoog, trainer en coach.
Ze studeerde orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna voltooide ze de postdoctorale studie tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ) bij het RINO in Amsterdam.
Eveline heeft haar eigen praktijk vlakbij de Westertoren in Amsterdam. Eerder werkte ze in kleinschalige eerstelijnspraktijken en in de tweedelijnshulpverlening (GGZ-instantie). Daarnaast deed ze veel praktijkervaring op als hulpverlener en orthopedagoog in de jeugdzorg, en als leerkracht in het voortgezet Speciaal Onderwijs. In haar werk als hulpverlener heeft ze geregeld met tolken gewerkt, en bemerkte de uitdaging om goed te kunnen tolken voor mensen met psychische problemen.
Na een aantal jaar met diverse mensen met diverse klachten te hebben gewerkt is ze zich wat meer gaan richten op het bieden van EMDR (omgaan met traumatische ervaringen) binnen de behandelingen en het geven van Mindfulness trainingen, zowel in de zorg als in het zakenleven. Het positieve en krachtige effect hiervan maakt haar werk plezierig en uitdagend.